Logo

Thuis Batterijen

Tekengebied 1@4x
Battery10kWhFrontinclthreephaseinverter
Battery 15kWh(Front) incl. three phase inverter
Battery 20kWh(Front) inlc. three phase inverter
Ontwerp zonder titel
Battery 30kWh(Front)incl. three phase inverter
Battery 40kWh(Front) incl three phase inverter
previous arrow
next arrow

HELIOS BATTERIJEN

Bij Wima Airconditioning begrijpen we het belang van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Daarom bieden we de geavanceerde thuisbatterijen van M-Helios aan, een innovatieve oplossing voor energieopslag die uw huis slimmer en groener maakt.

WAAROM KIEZEN VOOR M-HELIOS THUISBATTERIJEN?

Efficiëntie en Betrouwbaarheid: De thuisbatterijen van M-Helios zijn ontworpen om overtollige energie op te slaan die wordt opgewekt door uw zonnepanelen. Hierdoor kunt u de opgeslagen energie gebruiken wanneer de zon niet schijnt, zoals ’s avonds of op bewolkte dagen.

Kostenefficiënt: Door zelf opgewekte energie op te slaan en te gebruiken, kunt u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen en besparen op energiekosten. Dit maakt de investering in M-Helios thuisbatterijen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Eenvoudige Integratie: De M-Helios batterijen zijn compatibel met de meeste zonnepanelen en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande systeem. Ze bieden een naadloze oplossing voor energiebeheer, zodat u optimaal kunt profiteren van uw duurzame energieoplossingen.

VOORDELEN VAN ENERGIEOPSLAG

Ononderbroken Stroomvoorziening: Bij stroomuitval zorgen de M-Helios batterijen ervoor dat uw essentiële apparaten blijven werken. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en veiligheid van uw thuisnetwerk.

Maximaal Gebruik van Zonne-energie: Door energie op te slaan wanneer de zon schijnt, kunt u deze later gebruiken, waardoor u meer controle heeft over uw energieverbruik.

Milieuvriendelijk: Het gebruik van thuisbatterijen vermindert uw ecologische voetafdruk door het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

WAAROM WIMA AIRCONDITIONING?

Bij Wima Airconditioning zijn wij toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Onze samenwerking met M-Helios stelt ons in staat om hoogwaardige thuisbatterijen aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en prestaties. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de juiste batterijoplossing voor uw huis.

Flyers

WBack To Top