Logo

Onderhoud

U kunt bij WIMA Airconditioning een onderhoudscontract afsluiten voor uw airconditionings dit om de levensduur van uw airconditionings te verlengen. Aan de hoeveelheid koudemiddel die in de installatie aanwezig is, kan onze monteurs aangeven wat de wettelijke eis is die u bij ons af kunt afsluiten. Wanneer de inhoud hoger is dan 30 kg is de verplichte eis voor het onderhoud 4 keer per jaar. Ook hierin kan WIMA Airconditioning persoonlijk advies geven. Bij het onderhoud worden er standaard zaken uitgevoerd. Informeert u rustig bij ons naar de verschillende soorten servicecontracten die u bij ons af kan sluiten.

Mocht u besluiten om met ons een onderhoudscontract aan te gaan, dan loopt het dit contract bij aanvang een kalenderjaar. De duur van het abonnement is minimaal 1 jaar op het jaar van afsluiting. U heeft daar verder geen omkijken naar, want na het jaar wordt deze stilzwijgend verlengd voor eenzelfde periode.

Extra onderhoud 

Qua onderhoud denken wij aan het milieu, alle reinigingsmiddelen die we gebruiken zijn gebruiksvriendelijk. We gebruiken reinigingsmiddelen van Rical, en deze zijn allemaal op milieuvriendelijke manieren toe te passen.
Voor extra onderhoud kunnen wij speciale middelen en speciale verdampers gebruiken die geproduceerd worden door Rical, en dus ook milieuvriendelijk zijn.

WBack To Top